Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Trappslipning

Behöver du hjälp med att slipa trappa?

Trappor i trä kan lätt slitas när folk vandrar upp och ner i dem. Ofta kan färg flagna och ytorna naggas på vissa ställen av trappan. Ett bra sätt att fräscha upp en sliten trappa är att slipa trappan.

En trappslipning är en ganska enkel insats med rätt verktyg, men det gäller att man vet vad man gör och har rätt verktyg. Att slipa trapp är en renoveringsinsats som helst ska utföras av någon med erfarenhet av trappslipning. Genom oss kan du få offerter från professionella trappslipare som är experter på att slipa trappor på bästa tänkbara sätt.

Om du planerar att måla om din trappa eller olja in den på nytt kan det vara smart med en trappslipning innan. Det förhindrar att gammal färg eller olja flagnar och bucklar sig under den nya färgen eller oljan. Det ger ett snyggare resultat som håller sig fint längre.

Varför ska jag anlita någon för trappslipning?

I teorin kan det låta som en enkel process att utföra en trappslipning, och visst, med lite grundläggande kunskaper går det i många fall helt okej att göra det själv. Men att veta precis hur slipningen ska göras för just det material som din trappa är byggt i och sedan göra rätt val av ytbehandling – ja, det blir helt enkelt bäst när proffs gör det. Dessutom sparar du tid och slipper eventuella bekymmer som kan uppstå när slipningen inte går som det var tänkt.

Hur hittar jag den mest prisvärda hantverkaren för trappslipning?

Enkelt! Genom vår offertförfrågningstjänst kommer du snabbt i kontakt med flera hantverkare som kan utföra trappslipning. Du tar del av deras offerter och kan sedan göra upp detaljerna för att komma igång med slipningen.

Priset baseras i regel på vad det är för del av trappan som ska slipas och vilka ytbehandlingsmedel som används. Med en yrkeskunnig som kan hantverket som en trappslipning innebär säkerställer du att arbetet blir så bra utfört som möjligt och till ett rimligt pris. En trappslipning är generellt inte en tidskrävande process och du har rätt till ROT-avdrag på arbetet. 

Våra senaste förfrågningar

Andy bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej,

Vi i brf betab vill ha ett kostnadsförslag för renovering av en betong trappa. Ring gärna för att boka tid för ett besök.

Tack på förhand,

Andy

Patricia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej

Curt bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Renovering av betongtrappa, eller ev. Ny trappa till privat villa på Hagalund i Borlänge. Vill ha tips av firman vad som blir bäst.

Agim bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Måla om trappa från vit till grått

Keijo bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Offertförfrågan - Reparation av entretrappa:

Omfattning
==========
- Borttag av gammal trappyta (Dura-Coat)
- Lagning av hål och sprickor
- Ny trappyta (gjutning eller annan teknik)
- Putsning av trapphuset

Trappytor
=========
Entreplan.....: 1 st 185 cm x 280 cm = 5,18 kvm
Trappavsattser: 12 st 45 cm x 160…

Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi har två trappor inomhus där vi vill ersätta de nuvarande spaljéerna och ledstängerna, som är tillverkade i trä, mot smidda och vitlackerade spaljéer och ledstänger. Vi vill ha hjälp med rivning och montering. Dessutom vill vi också ha hjälp med inköp av spaljéer och…

Alexis bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Trapp ner till källare utifrån. Idag är det ingen trapp utan en sluttning ned. Gissar att man behöver gjuta något. Det är ett 70 -tals hus i Hjo.

Swiba bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vad kostar det att måla trappan
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.