Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Trapprenovering i Göteborg

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Göteborg. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Göteborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Göteborg och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Göteborg som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

  • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

  • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

  • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Göteborg

  • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Göteborg!

Våra senaste förfrågningar

Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Bygga och montera trapp med räcke och liten balustrad.
Öppen och luftig trapp. Bygglov finns så den måste vara godkänd.
Troligen underliggande vita vagnstycken och lackad ek som steg. Räck och balustrad är vi lite osäkra på och öppna för förslag.

Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

slipa trappa

Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej
Vill renovera vår trappa.
Lägga i nya ek steg och göra ett nytt räcke på ovanvåningen, även ett nytt räcke i trappan.

Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Min yttertrappa (grund i betong tror jag) renoverades och fick ny ytbeläggning för kanske 15år sedan. Man jämnade till och byggde upp med okänt material. Nu vittrar det som lades på betongen sönder. Jag vill ha hjälp att göra om detta rätt. mvh /Johan

Krister bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi vill bygga igen vår öppna trapp, den är rak.

Daniar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej!

Jag har en trappa med 13 raka trappsteg. Många av de knarrar när man går på trappstegen så jag vill renovera trappan framförallt för att minska/ta bort bort knarret och i samma veva få ett finare utseende.
Trappan ska dessutom målas i vitt.

Jag är dessutom öppen…

Jenny bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej,

Har en granittrappa som saknar trappräcken. Totala längden på trappan är ca 2,50 och består av 6 trappsteg ( 30 cm breda)

sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi vill renovera vår trappa. Helst bara byta trappräcket, om det är möjligt.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.