Trapprenovering i Göteborg

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Göteborg. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Göteborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Göteborg och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Göteborg som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Göteborg

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Göteborg!

Våra senaste förfrågningar

 • Marica bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en yttertrappa i betong som är typ pyramidformad med vassa hörn. Den är nätt i vissa kanter och underlaget ör inte helt jämt. Vi önskar få en prisbild och något företag som kommer och tittar på trappan. Helst skulle vi lägga granit på...
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ca 45gradig trätrapp till vind som ska inredas. 90 cm bred, enkla otäckta steg, räcke mot vägg och fallskydd mot rummet av typen spjälor.. Vitmålat beroende på pris, annars träfärgat.
 • Eje bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trapphus i kolmårdsmarmor från slutet av 30-talet behöver slipas i entréplanet och rengöras och såpbehandlas upp till plan 6
 • Bertil bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver få en trappa ombyggd för att den ska kunna bli barnsäker. Vi tror att den bästa lösningen är att göra en 90° högersväng på den överst.
 • Yngvre bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en gammal trappa (5steg) som är täckt på sidorna, som vi tror skapar fukt och lukt i källaren. Trappan är ful , har hål efter gammalt räcke och slagskador samt saltutfällningar. Vi skulle vilja ha en ny betong/sten trapp som är öppen under,...
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vår trätrappa ner till källaren har satt sig något, därför önskar jag komma i kontakt med någon som kan ta en titt för att se vad som krävs för att om möjligt åtgärda detta.
 • Förvaltningsservice i Väst AB bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Polering av en stentrappa i granit, 52 st, sättsteg samt två stycken golvavsatser ca 4 m2/styck.
  Trappsteg ca 0,3 m2/styck.
 • mats bad om offert för
  Hej! Skulle vilja ha ett ungefärligt pris för att slipa och lacka en trapp, troligen furu, 3 delar, 12 trappsteg med sättsteg, 7 utan samt en golvyta med furubräder mellan ca 3 kvm? Trappstegen 28 x 89 (4,8 kvm), sättstegen 14x89 (1,5 kvm) Samt listerna...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.