Trappmålning

Behöver du hjälp med att måla trappa?

Trappor behöver liksom väggar och snickerier målas och målas om. Det som skiljer trappmålning från målning av väggar, lister eller dörrar är att trappor slits på ett annat sätt. När folk går i trapporna skapas ett naturligt slitage på trappstegens ytor, något som väggar klarar sig undan. Det är därför speciellt att måla trapp. Dels behöver färgen verkligen sätta sig och dels behöver man använda en slitstark färg.

Ofta är ytorna i trapport även speciella vilket det gäller att ta hänsyn till när du ska måla trappa. Genom att ta in en målare som målar trappan kan du säkerställa ett professionellt resultat och en jämnmålad trappa som håller väl mot slitage.

Med vår tjänst kan du som företag, förening eller privatperson komma i kontakt med, och få offerter ifrån, seriösa aktörer inom trappmålning. Vi har bara seriösa leverantörer i vårt system som erbjuder schyssta priser och gör ett bra jobb utan tjafs.

Se till att få gjort renoveringsarbete i samband med målningen

Att helt enkelt bara måla över skavanker på en sliten trappa är inte en särskilt hållbar lösning. Snart kommer samma defekter visa sig igen, och du kommer behöva utföra proceduren en gång till. Givetvis skiljer det sig från fall till fall, men ofta rekommenderas att göra ett gediget förarbete i samband med trappmålningen – en lättare renovering eller slipning.

Själva måleriarbetet görs ofta i flera steg, med grundmålning och sedan ett par täckmålningar.

Låt en professionell hantverkare ta en titt på din trappa för att bedöma hur stort renoveringsbehov som finns på din trappa innan färgen ska strykas på! 

Ta in kostnadsförslag och välj hantverkare

Kostnaden är alltid en viktig del av hantverksarbete ­– vi vill aldrig betala för mycket för att få ett arbete utfört. Samtidigt vill vi förstås att hantverkaren som kommer hem till oss ska vara pålitlig och skicklig.

Det är därför som vi har gjort det enkelt att ta in offerter från flera olika hantverkare, där både kostnadsförslag och information om de olika hantverkarna presenteras för dig. Ta dig tiden att låta hantverkarna presentera sina förslag på hur just din trappmålning ska utföras på bästa sätt och till vilken kostnad, och välj sedan den utförare som passar dina kriterier allra bäst.

Våra senaste förfrågningar

 • Åsa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Måla om en trätrappa inomhus 13 trappsteg.
 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  En brant loft(trappa) till övervåning som även har kort stegdjup. Önskas göra mer användarvänlig. Ej lika brant, bredare stegdjup.
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill måla vår lackade furutrappa. Öppen, rak, 13 steg. Önskar den vitmålad med grå steg.
 • christoffer bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,

  vi är ute efter att förnya vår trappa utomhus. den är på 3 steg (totalt 3-4 m2) och plattorna idag är med vad små gråa/vita stenar på. vi har tänkt lägga ljusgråa granitplattor runt trappan och vi vill därför ha samma på själva trappan....
 • Angelika bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Hej!

  Jag skulle vilja ha en offert på att slipa en trapåpa i furu och måla den vit. Trappan har en "sväng" samt 14 trappsteg. Huset ligger i Malmö

  MVH
  Angelika
  0735772380
 • Patricia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej, vill byta ut en innetrappa, u-formad, 15 trappsteg. Vill ha en ny vit modern i trä med sättsteg som är garanterat knarrfri.
 • Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Ta bort gammal betongtrappa och gjuta en ny betongtrappa.
 • Karma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hey there

  The complete selection of all Ray-Ban sunglasses styles available online and only 19.99 dollars.

  Insanely special offer for the next 24 hours only! Get yours here: sunglassusa.online

  You Won't Want To Miss This!

  Regards,

  Karma
  Trapparbeten - offert och prisförslag på trapparbete

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.