Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v4

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Trappmålning

Behöver du hjälp med att måla trappa?

Trappor behöver liksom väggar och snickerier målas och målas om. Det som skiljer trappmålning från målning av väggar, lister eller dörrar är att trappor slits på ett annat sätt. När folk går i trapporna skapas ett naturligt slitage på trappstegens ytor, något som väggar klarar sig undan. Det är därför speciellt att måla trapp. Dels behöver färgen verkligen sätta sig och dels behöver man använda en slitstark färg.

Ofta är ytorna i trapport även speciella vilket det gäller att ta hänsyn till när du ska måla trappa. Genom att ta in en målare som målar trappan kan du säkerställa ett professionellt resultat och en jämnmålad trappa som håller väl mot slitage.

Med vår tjänst kan du som företag, förening eller privatperson komma i kontakt med, och få offerter ifrån, seriösa aktörer inom trappmålning. Vi har bara seriösa leverantörer i vårt system som erbjuder schyssta priser och gör ett bra jobb utan tjafs.

Se till att få gjort renoveringsarbete i samband med målningen

Att helt enkelt bara måla över skavanker på en sliten trappa är inte en särskilt hållbar lösning. Snart kommer samma defekter visa sig igen, och du kommer behöva utföra proceduren en gång till. Givetvis skiljer det sig från fall till fall, men ofta rekommenderas att göra ett gediget förarbete i samband med trappmålningen – en lättare renovering eller slipning.

Själva måleriarbetet görs ofta i flera steg, med grundmålning och sedan ett par täckmålningar.

Låt en professionell hantverkare ta en titt på din trappa för att bedöma hur stort renoveringsbehov som finns på din trappa innan färgen ska strykas på! 

Ta in kostnadsförslag och välj hantverkare

Kostnaden är alltid en viktig del av hantverksarbete ­– vi vill aldrig betala för mycket för att få ett arbete utfört. Samtidigt vill vi förstås att hantverkaren som kommer hem till oss ska vara pålitlig och skicklig.

Det är därför som vi har gjort det enkelt att ta in offerter från flera olika hantverkare, där både kostnadsförslag och information om de olika hantverkarna presenteras för dig. Ta dig tiden att låta hantverkarna presentera sina förslag på hur just din trappmålning ska utföras på bästa sätt och till vilken kostnad, och välj sedan den utförare som passar dina kriterier allra bäst.

Våra senaste förfrågningar

Tekla bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej!

Vi har idag en spiraltrappa som vi vill sprutlackera samt sätta dit träribbor utanpå handledarna.

Frida bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vill ha en gammal betongtrapp behandlad med Marmocit så att den blir som ny.

Miranda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Bor i ett hus som är byggt på 50-talet. Trappen upp till övervåningen är gjort i trä. Den gnekar & smäller fruktansvärt när man går i den, vill gärna ha hjälp att åtgärda problemet.

Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Behöver lagning av putsen på en yttertrappa

Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Målning av trappa med 13 steg

Bengt bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vill ha hjälp med att renovera de 13 trappstegen i vår öppna trappa. Den har en sväng, har ekframkant och låg bakkant i ek. Nu har vi olimmad heltäckningsmatta i stegen. Den är lätt att bara lyfta bort, skrapa / slipa bort gamla limrester och…

Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej! Vi har en furutrappa som vi skulle vilja slipa och måla om. Trappan är "öppen" mellan trappstegen nu vilket vi även skulle vilja ha hjälp med att göra om till "stängda" steg. Trappan har 14 steg och är en typisk furutrappa med två "vinklar"/"svängar".…

Jan S bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

HJärtsöla Södergård 1
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.