Trapprenovering i Norrköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Norrköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Norrköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Norrköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Norrköping

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi skulle vilja få hjälp att renovera trappa och slipa ekparkett i vårt nya hus, gissningsvis 60 m2 (ska möta upp mer nogrannt).

  Vi har ett väldigt snävt tidsfönster när vi behöver få hjälp med detta. Efter kl 12 fredag 17 juni och flyttlasset kommer...
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  En stängd U-trappa 13 steg i furu av standardmodell i hus från 2002 i Uddevalla. Önskar få tappan + handledare målad vit, samt stegen belagda med ek.
 • Shpresa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver hjälp med att tillverka en helt ny trappa. Finns ingen trappa i nuläget.
  Hoppas på en bra offert och kanske ett besök hos oss innan.
  Mvh shpresa
 • Horst bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Nålfilt
 • Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av yttertrappa i betong. Trappan är uppbyggd av lecablock och helst vill vi bara få ytskiktet i betong att bli snyggt och luta åt rätt håll!:)
 • Emmy bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Jag bor i ett 3 våningsradhus i Ella gård/Täby och behöver renovera 2 trappor, där trappstegen är i filt. Hur ser era tider ut framöver?


  Med vänlig hälsning 

  Emmy Björklund 
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill renovera vår trapp med 13 raka trappsteg.
 • Kim bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning av en trätrappa ev lackbehandling.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.