Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v4

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Trapprenovering i Norrköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Norrköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Norrköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Norrköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

  • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

  • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

  • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Norrköping

  • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi skulle vilja ha in offert och förslag på balustrader till ett hus som är byggt på tidigt 1900 tal. Om ni gör kundbesök skulle det vara jätte bra.

David bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej!

Jag är medlem i brf Uppsala, och föreningen behöver hjälp med reparation av betongtrappan (7 trappsteg) som går ner till förrådet. Trappan har börjat lossna på flera ställen, och behöver åtgärdas enligt era rekommendationer. Har ni en ungefärlig prisuppskattning på detta?

Med vänlig hälsning,
David
BRF Rolf, Uppsala

Carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi vill ha hjälp med målning av trapp, mattläggning på trappstegen samt nya ledstänger. Vi bor i radhus med källare, entreplan och övervåning.

Dennie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej!
Vi är söker efter alternativ när vi kommer renovera vår entrétrappa. Just nu är det en betontrappa som är beklädd med klinker där betongen under har vittrat sönder.

Hälsningar
Dennie Roserell

Lina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi har två inomhustrappor i ett hus byggt 1928, vet ej om ytskikt är original. De är slitna och har färgstänk. Vi vill gärna ha dem renoverade så nära original som möjligt.

Anneli bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

L trappa i stål som behöver färdigställas med trappsteg. Bilder skickas på begäran.

Mvh
Anneli

Tereza bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Äldre trappa som ska renoveras, målas vit, ta bort knarrande ljud.

Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi vill göra om vår u-formade furutrapp som nu har nån slags nålfiltsmatta insänk i trappstegen. Den svänger upp åt vänster och har 13 trappsteg. Vi vill ta bort nålfiltsmattan och måla trappen vit. Ev byta ut trappräckena också.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.