Trapprenovering i Norrköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Norrköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Norrköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Norrköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Norrköping

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! behöver hjälp med att renovera en betongtrappa som är "träklädd"
  Den är på 5 trappsteg.
  Kostnadsförslag önskas med olika alternativ.
  Mvh
  Göran
 • Clara bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej,
  Önskar få offert för slipning av vårt trapphus, stentrappor, under året 2020.
  Brf Olga4; Sankt Pauli kyrkogata 17 i Malmö.
  Om intresse att översända offert finns och ni önskar tillgång till trapphuset för bedömning så får ni gärna vår portkod.
  Tack på förhand // Clara...
 • Sandra bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Furutrappa
  Borttagning av filtmatta samt slipning av trappsteg där filtmatta suttit. Därefter målning av furutrapp, vit färg.
 • Roger bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en inomhustrappa i furu som vi önskar vitmåla. Alla lösa delar har vi tänkt att de skulle kunna monteras ner för att sprutlackeras. Trappstegen (13 stycken) ör slitna och behöver slipas före målning på plats.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej vi vill ha en trapprenovering, snarast, och en ledstång.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en betongtrappa (ute) med puts som flagnat fläckvis. Vill ha hjälp med att slipa bort putsen och slipa betongen slät. Två avsatser/plan och sju trappsteg. Vågrät yta ca 8,5 kvm. Lodrät yta ca 2,7 kvm.
 • eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av en svängd gammal trapp, som knarrar. Alla steg är infrästa i vagnstycket. Har provat att skruva underifrån, men det hjälpte inte.
 • Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi skulle vilja förnya vår entretrappa som idag är en gammal sliten enkel trappa. Skulle vilja ha en offert på en trappa i sten/betong.

  Robert

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.