Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara, både trä- och betongtrappor, men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Spara pengar på att reparera istället för att köpa nytt

Om din trappa är mycket sliten kan det vara svårt att visualisera att den ska gå och rädda. Att helt behöva byta ut trappan med en ny kanske verkar vara den enda, dyra, lösningen som kvarstår. 

Men faktum är att specialister inom trapprenovering kan göra underverk med din slitna trappa. De är experter på att hitta lösningar på problem som nedslitna, trasiga eller knarrande trappsteg och kan dessutom ofta erbjuda fastpris på sina tjänster. Att renovera trappan istället för att köpa nytt är både billigare för dig och bidrar till mindre miljöpåverkan.

Välj hantverkare med omsorg

I slutändan är det du som ska välja vilken hantverkare du anlitar för att utföra din trapprenovering, men vi har gjort det så enkelt som det bara är möjligt för dig att välja rätt. När du fyller i din ansökan i vårt kontaktformulär här på sidan, så kommer upp till fem hantverkare återkomma till dig med sina offerter.

Ta en stund på att jämföra de olika aktörerna utifrån pris, tidigare kundomdöme och annan information om företaget. Att välja utförare baserat på en balans mellan de här olika faktorerna kommer garanterat göra dig till en nöjd kund, med en nyrenoverad trappa som håller ännu flera år framöver!

Våra senaste förfrågningar

 • Sofie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill bygga en ny trappa till övervåningen i vårt hus. Gärna i New England stil med möjlighet till förvaring.
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en U formad trappa med 13 öppna steg.
  Har heltäckningsmatta på stegen nu som vi vill få bort för att sedan måla och sätta halvmånar på (gör detta själv). Så vill ha hjälp med att få bort mattan som ligger på och få det...
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Måla furutrappa vit
 • Ann-Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Slipning av furutrappa. Bara stegen inte vagnen.
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Byta ut dåliga gummihandtag på metalltrappräcke.
 • Cornelia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill ta bort heltäckningsmattor i samtliga trappor. Vi har ett hus i 4 etage. Och 3 trappor med ca 7 steg i varje trapp. Sedan göra ordning trappstegen. Ev måla.
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag skulle vilja få min lackade furutrapp ommålad i vitt och eventuellt något som täcker stegen.
 • Malena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Målning av furutrappa, spaljé, staket inomhus. Eventuellt renovering av trappstegs istället för att måla dem, 14 steg, allt skall bli vitt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.