Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara, både trä- och betongtrappor, men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Spara pengar på att reparera istället för att köpa nytt

Om din trappa är mycket sliten kan det vara svårt att visualisera att den ska gå och rädda. Att helt behöva byta ut trappan med en ny kanske verkar vara den enda, dyra, lösningen som kvarstår. 

Men faktum är att specialister inom trapprenovering kan göra underverk med din slitna trappa. De är experter på att hitta lösningar på problem som nedslitna, trasiga eller knarrande trappsteg och kan dessutom ofta erbjuda fastpris på sina tjänster. Att renovera trappan istället för att köpa nytt är både billigare för dig och bidrar till mindre miljöpåverkan.

Välj hantverkare med omsorg

I slutändan är det du som ska välja vilken hantverkare du anlitar för att utföra din trapprenovering, men vi har gjort det så enkelt som det bara är möjligt för dig att välja rätt. När du fyller i din ansökan i vårt kontaktformulär här på sidan, så kommer upp till fem hantverkare återkomma till dig med sina offerter.

Ta en stund på att jämföra de olika aktörerna utifrån pris, tidigare kundomdöme och annan information om företaget. Att välja utförare baserat på en balans mellan de här olika faktorerna kommer garanterat göra dig till en nöjd kund, med en nyrenoverad trappa som håller ännu flera år framöver!

Våra senaste förfrågningar

Dennis bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi önskar byta ut vår trapp inomhus till övervåningen. Den är av L-form och har 13 trappsteg. Ytterligare mått, detaljer samt bilder kan lösas vid kontakt.

Material färg mm när det gäller den nya trappen löser vi i dialog. Önskar gärna få olika förslag på…

Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

renovering av trappsteg

Maggie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej, vi har nyligen flyttat in i vårt radhus och tidigare ägare har tagit bort spaljén så det är en öppen trapp. Vi önskar sätta dit ett trappräcke och undrar vad det skulle kosta. Vi har en L trappa.

Bor på Regnmätargatan 6 i Västerås.

Mvh…

Frida bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Stänga trappsteg samt bygga förråd under trappan samt bygga in trappan, vägg istället för trappräcke.

Annica bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Utetrappan till källaringången är för hal pga förra ägaren har målat den.

Lisbeth bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Slipa innetrapp (sättsteg och plansteg) inkl vangstycken från ca 1927. Tot bredd 105 cm och13 steg. Limmad matta har tagits bort.

Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vill ha hjälp med att byta ut min trappa mot en ny trappa, är en vanlig trapp monterad mitt i hallen vid ytterdörren. Huset är byggt 1981.

Sofia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Slipa vitmålade trappsteg i furu så att de blir trärena och därefter kan betsas eller behandlas med hårdvaxolja.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.