Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara, både trä- och betongtrappor, men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Spara pengar på att reparera istället för att köpa nytt

Om din trappa är mycket sliten kan det vara svårt att visualisera att den ska gå och rädda. Att helt behöva byta ut trappan med en ny kanske verkar vara den enda, dyra, lösningen som kvarstår. 

Men faktum är att specialister inom trapprenovering kan göra underverk med din slitna trappa. De är experter på att hitta lösningar på problem som nedslitna, trasiga eller knarrande trappsteg och kan dessutom ofta erbjuda fastpris på sina tjänster. Att renovera trappan istället för att köpa nytt är både billigare för dig och bidrar till mindre miljöpåverkan.

Välj hantverkare med omsorg

I slutändan är det du som ska välja vilken hantverkare du anlitar för att utföra din trapprenovering, men vi har gjort det så enkelt som det bara är möjligt för dig att välja rätt. När du fyller i din ansökan i vårt kontaktformulär här på sidan, så kommer upp till fem hantverkare återkomma till dig med sina offerter.

Ta en stund på att jämföra de olika aktörerna utifrån pris, tidigare kundomdöme och annan information om företaget. Att välja utförare baserat på en balans mellan de här olika faktorerna kommer garanterat göra dig till en nöjd kund, med en nyrenoverad trappa som håller ännu flera år framöver!

Våra senaste förfrågningar

 • Janka bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver få hjälp med att renovera vår yttertrappa. Den är gjuten i betong och behöver ny klinkers.
 • mats bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag vill eksko min furu trapp på stegen.
 • Peter bad om offert för Utbildning & Kurser
  Hej !
  Jag har en furu tappa som jag behöver hjälp med. Både utseendemässigt och framförallt ta bort knaprandet. Hör gärna av er så fort som möjligt.
 • Sven bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trappsteg marmortrappa. En bit har gått av på trappan.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Äldre betongtrapp till utefrån till källare (ca 5 trappsteg) som har börjat vittra sönder i kanterna på trappstegen som behöver renoveras.
 • Azadeh bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Nytt trappsteg till ett hus från 70-talet, det är 9 steg totalt.
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Trappa med 8 + 4 steg + avsats/vilplan/platå på ca 3kvm
  Har öppen trapp med barnspärr.

  Snickerier som sidstycke, ledstång, spalje ska inte målas.
 • Kristian bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Byta ut mattan i trappstegen mot vitmålat trä.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.