Reparera trappa

Behöver du hjälp med trappreparation?

Trappor är ofta väldigt hållbara, både trä- och betongtrappor, men det händer att även hållbara trappor slits eller går sönder. Då kan det vara nödvändigt att reparera trappan. I betongtrappor är det inte ovanligt med så kallad karbonatisering, en naturlig förslitning genom koldioxiden i luften. Det kan ge små sprickor eller slagskador på trappens kanter. Vid sprickor är det viktigt att reparera trappan innan någon olycka sker.

Reparation av trappor är viktigt både för säkerheten och det estetiska. Hela trappor är både finare att titta på och säkrare att gå i. Genom oss kan du få offerter som visar ungefär vad det skulle kosta dig att reparera trappa eller göra en trappreparation.

Vare sig det handlar om trätrappor eller betongtrappor, sprickor eller slagskador, så kan du få till en snygg reparation av trappa genom oss. Vi förmedlar bara seriösa trappreparatörer och hantverkare som är proffs på det de gör.

Spara pengar på att reparera istället för att köpa nytt

Om din trappa är mycket sliten kan det vara svårt att visualisera att den ska gå och rädda. Att helt behöva byta ut trappan med en ny kanske verkar vara den enda, dyra, lösningen som kvarstår. 

Men faktum är att specialister inom trapprenovering kan göra underverk med din slitna trappa. De är experter på att hitta lösningar på problem som nedslitna, trasiga eller knarrande trappsteg och kan dessutom ofta erbjuda fastpris på sina tjänster. Att renovera trappan istället för att köpa nytt är både billigare för dig och bidrar till mindre miljöpåverkan.

Välj hantverkare med omsorg

I slutändan är det du som ska välja vilken hantverkare du anlitar för att utföra din trapprenovering, men vi har gjort det så enkelt som det bara är möjligt för dig att välja rätt. När du fyller i din ansökan i vårt kontaktformulär här på sidan, så kommer upp till fem hantverkare återkomma till dig med sina offerter.

Ta en stund på att jämföra de olika aktörerna utifrån pris, tidigare kundomdöme och annan information om företaget. Att välja utförare baserat på en balans mellan de här olika faktorerna kommer garanterat göra dig till en nöjd kund, med en nyrenoverad trappa som håller ännu flera år framöver!

Våra senaste förfrågningar

 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi har en furutrappa inomhus som vi vill få slipad och målad till vitt. Eventuellt ska planstegen målas om i någon träton.
 • Sar bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Har en 20 år gammal trapp som gulnat i målade pinnar och med köarlackad ek i trappsteg som också gulnat och blivit slit ett
  Vill slipa trappsteg och lejdare och ha ytbehandlat oljat i vitpigmenterad
  Ev ommålat pinnarna som är vita
  Tacksam offert
 • Liridon bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag skulle vilja klä över bara trapporna med laminat eller trä
 • Pär bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Det är en u-formad trappa på 14 steg, utan viloplan som knarrar på varje steg som vi vill knarrfri. Är även intresserad av att få en ledstång uppsatt.
 • Claes bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovera trappan med nya trappsidor och räcke.
 • Elin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi vill "stänga" mellan trappstegen, göra hela trappan vit dvs nya nosar. Samt ev nytt/ måla räckena.
  Nås lättast via mail!
  13 steg svängd trappa. Tar gärna ett gratis hembesök om möjligt.
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi vill i första hand byta ut vår nuvarande slitna trappa mellan plan ett och två i vårt radhus från 1947. Det är en svängd trappa med 15 steg. I andra hand vill vi renovwra upp och förstärka den så att den är stabilare,...
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering trappa utomhus, betong, även ledstänger behöver renoveras, gjutas om. Ledstänger är av betong/sten. Trappa n är vs 1,5 m bred ca 12 trappsteg, rak, väldigt sliten. Tidpunkt, så snabbt som möjligt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.