Trapprenovering i Malmö

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Malmö. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Malmö med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Malmö och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Malmö som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Malmö

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Malmö!

Våra senaste förfrågningar

 • Hasse bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  14 trappsteg.högersv.tre större trappsteg.
 • Monica bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi behöver renovera vår öppna furutrapp, den har 14 trappsteg. Vi tar bort nålfilten samt slipar bort framkanten så att stegen blir plana. Vi vill ha vitoljat/vitvaxad ek. Även själva trappan behöver slipas och målas i vitt. Vi behöver också nya ledstänger.
 • Rickard bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Befintlig utetrapp ska bort alt renoveras. Ev ny trapp istället.
 • Anne-Li bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Vi vill renovera vår ca 20 år gamla furutrappa. Önskar göra om den så att trappan och räcken blir vita med mörkek/laminat på trappstegen och ev på överliggare på räckena. Trappan är öppen och rak med 7 steg från entréplan ner till vårt vardagsrum....
 • Sylvia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej! Har en gammal svängd trätrappa ner till en bottenvåning. Original från 1932 (tror jag). Brädorna har lossat på vissa ställen pga gamla rostiga spik. Vi har satt dit skruv och lagat efter bästa förmåga. Behöver dock experthjälp och goda råd. Behöver kanske ersätta något...
 • Jessika bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vill måla om trappan vit och lägga ny matta alternativ ek på trappstegen. Rak trappa med 13 steg och "spaljé" uppe och nere...
 • Karl bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi skulle behöva hjälp att gjuta en entrétrappa i betong till en villa i Uppsala. Det kommer vara en rak trappa i ett relativt enkelt utförande.
 • John bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  En svängd trappa i lackad furu med räcken. Vill ha hela trappan inkl räcken målad. Önskar pris för detta.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.