Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v4

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Trapprenovering i Örebro

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Örebro. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Örebro med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Örebro och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Örebro som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

  • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

  • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

  • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Örebro

  • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Örebro!

Våra senaste förfrågningar

Bella bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

En furu trappa som målats vit ska målas om till grå samt lägga nytt golv i trappan. Den gamla mattan som låg förut är borttagen.
Sedan ska det sättas glas räcke

Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Önskar ett nytt trappräcke till villa.. Tid kan diskuteras men lösning behöver sYnkas med andra arbeten i hallen som görs i närtid.

John bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Trapprenovering 60-talshus i lund. Trappa med två vinklar, 13 trappsteg, inga bakstycken. Är idag vitmålad. Vill ha trappsteg i ek.

Katja bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vad kostar en Slipning av en trätrapp 13 steg. Har tagit bort linoleum mattan så det är lim och lite annat kvar på stegen.

Christoffer bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

40-50 år gammal yttertrappa med räcke på båda sidor som sitter fast i trappan. Kinkers på trappsteg 5-6 st o plattan utanför dörren , de är troligen ditlagda i efterhand o har nu börjat spricka o gå sönder. Vet ej vad som finns under o…

Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Renovering alt. Rivning och resning av entrétrappa i betong

Tommy bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Renovera mindre stentrappa samt klä/lägga ny klinker.
Ett trappsteg och totalt runt 4 kvadratmeter yta.

Framför radhus

Tabea bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej,

Vi har en utetrappa i betong (7 trappsteg) som behöver antingen repareras (flera sprickor, och en bit under trappan har lossnat) eller ersättas. Helst med en halksäker beläggning. Det finns dessutom en källartrappa i betong där gamla färgen måste tas bort och ersättas med en…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.