Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Trapprenovering i Linköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Linköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Linköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Linköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Linköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

  • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

  • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

  • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Linköping

  • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Linköping!

Våra senaste förfrågningar

Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi har idag en matta i trappan som vi vill ta bort och byta ut mot en träskiva som vi vill måla i vitt.
Vii kan själva ta bort mattan och måla trappan så det vi behöver hjälp med är att såga ut och sätta…

Kristina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vår betongtrappa, som är drygt 35 år gammal, är i stort behov av uppfräschning. Förutom att den är mycket smutsig så är den även väldigt instabil. De olika delarna vippar och vi själva klarar inte av att få den bra.

Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vår villa har har en kompakt cementtrappa med 7 steg där vi fått stora sprickor i betongen. Jag vill få den lagad alternativt få en ny trappa monterad.

Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Jag vil ha hjälp med slipning och vitmålning av lackad furutrappa. Den år svängd med en större avsats mellan de första fyra stegen och de övre nio. Den är öppen och även undersidan av stegen behöver åtgärdas. Dessutom tillhörande spalje, räcke och ledstänger.

Johsnna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej! Vi skulle behöva sätta upp en ledstång i vår trappa. Trappstegen är gjorda i ek och vi skulle vilja ha en stilren, bred ledstång. Trappan viker av på mitten.

Sally bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Slipning & lackering (Vitpigmenterad) av 14 stycken trappsteg både framsida och undersida, inklusive två stycken handräcken.

Trappan och räckena är i i ek, 5 år gammalt, inget slitage som behöver åtgärdas.

Viktigt med bra kvalitet på lackeringen så den håller och inte missfärgas med tiden.

Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej. Skulle vilja få en offert på renovering av 12 trappsteg och en avsats i mitten. Idag är det heltäckningsmatta i trappstegen som vi skulle vilja byta ut mot en annan. Eller ev byta till trä. Spaljé och trappan är nu i lackad furu som…

Sanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

En smal trappa med räcke, är student och har inte tillgång till rut
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.