Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v4

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Trapprenovering i Linköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Linköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Linköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Linköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Linköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

  • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

  • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

  • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Linköping

  • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Linköping!

Våra senaste förfrågningar

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Jag vill ha hjälp med att lägga heltäckande matta i en trapp till övervåningen.

Nehrin bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Renovera inomhustrappa

Natalia bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Måla om och kanske slipa/ spackla lite där det behövs på en redan vitmålad trappa för uppfräschning. Det är två trappor med tretton trappsteg i ett radhus. Trappan är inte jättesliten.

Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Renovera befintlig trappa inomhus. 13 steg högersvängd. Några av stegen knarrar och behöver fixas. Trappan är idag en vitmålad furutrappa med svarta "steps" och vi önskar en trappa med eksteg.

Linnéa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi vill ha hjälp med att antingen bygga om vår källartrappa eller bygga en ny trappa någon annanstans. Trappen går mellan källaren och entréplan. Anledningen till detta är att vi skulle vilja nyttja vår källare mer men vår nuvarande trappa är alldeles för brant för…

Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Yttre källartrappan är nu målad med en epoxifärg som släppt från underlaget. Färgen är dessutom glashal på vintern. Trappan behöver slipas, säkras för avrinning samt ytbehandlas.

Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi har en trappa inomhus som är vitmålad men jobbet är dåligt gjort, färg har runnit på vissa ställen och släppt på andra. Vi skulle vilja måla om den. Vi tänker oss att bara måla den helt vit igen om vi inte får jättebra pris…

Stanimira bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Ommålning av trappa i villa
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.