Trapprenovering i Linköping

Här hittar du snickare som utför trapparbeten och trapprenovering i Linköping. 

Trapparbeten.se finns till för dig som vill få offerter från experter på trappor. Du ansöker om offerter helt gratis och kan sedan välja det företag som erbjuder dig bäst pris och som har kompetens att göra allt från att renovera, slipa, reparera och måla trappor i Linköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder trapparbeten i Linköping och utför stora och små projekt – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag!

Enkelt att komma i kontakt med företag

Oavsett om det har uppstått ett akut problem med trappan i ditt hus som behöver åtgärdas, eller om bostadsrättsföreningen planerar en större renovering av samtliga fastigheters yttertrappor längre fram i tiden, så finns det hantverkare tillgängliga i Linköping som är redo att hjälpa dig. 

Det är alltså inte bara privatpersoner som kan använda tjänsten, utan den är öppen för såväl företag som föreningar som behöver anlita hantverkare. 

Och det bästa av allt är att det är mycket enkelt och kräver nästan ingen tid alls att komma i kontakt med dem. Genom vår enkla tjänst fyller du på bara ett par minuter i vad du behöver hjälp med för trapparbeten eller trapprenovering – resten fixar vi!

Så här går det till när du ansöker om offerter genom oss:

 • Du fyller i formuläret med din uppdragsbeskrivning och klickar på "Skicka förfrågan"

 • Vi tar hand om din ansökan och vidarebefordrar till vår samarbetspartner

 • Vår samarbetspartner matchar din ansökan mot tillgängliga hantverkare som utför trapparbeten i Linköping

 • Hantverkarna kontaktar dig med sina offerter


Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara att komma i kontakt med professionella företag inom trapprenovering.

När det börjar trilla in offerter i din mailkorg så är det sedan upp till dig att välja det företag som du tycker passar bäst för uppgiften.

Förutom kostnadsförslag får du också information om företagen och kan se vad de har fått för omdömen från andra kunder som tidigare anlitat dem. Det gör att du kan vara trygg med ditt val.

Att anlita hantverkare behöver inte kosta skjortan

I och med att trapparbeten berättigar ROT-avdrag för privatpersoner, så får du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaderna när du anlitar en firma som utfört trapparbetet hos dig. I många fall räknar hantverkarfirmorna med att du kommer att använda dig av ROT-avdraget och inkluderar det i sitt kostnadsförslag. 

Ta gärna en titt på vad tidigare kunder har ansökt om för trapprenoveringar och trapparbeten här nedan, för att få inspiration och kunskap om vilka olika typer av trapparbeten som går att ansöka om, och hur enkelt det är att skicka iväg en offertförfrågan.

Vår tjänst är gratis och det finns heller inga krav på att du behöver anlita någon av firmorna som du får offerter från. Du kan alltså helt lugnt använda tjänsten, antingen bara få lite koll på vad ett trapparbete kan komma att kosta, eller för att på ett snabbt och smidigt sätt anlita en hantverkare. 

Så knappa in din ansökan i formuläret redan idag och se fram emot offerter från upp till fem olika hantverkare som finns tillgängliga för dig i Linköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Jorun bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Jag behöver hjälp med att renovera en u-trappa inomhus, dvs lägga nya vita plansteg och sättsteg i vitt laminat. Trappan har 15 trappsteg. Bredden på trappstegen är mellan 101-148 cm. Jag vill även få hjälp med att lägga vitt laminat precis ovanför trappan, ca 1,5...
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Hej, behöver hjälp med att slipa och måla om en trappa med räcken. Det är en öppen trapp, 15st steg. Bef filttyg rivs och ersätts med ny. Trappen är nu lackad och vi önskar få den täckande vit.
 • Admir bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Renovering av trappa. Jag själv har börjat att renovera en trappa men går ej riktigt som jag vill. Jag vill ej att man lägger nya trappor på befintliga utan jag vill att man renoverar vår trappa så att den blir som ny. Då är det...
 • Margareta och Åke bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Gammal inomhustrappa med 17 trappsteg och två svängar som behöver "inklädnad" av nytt trä.
 • Jesper bad om offert för Hem & Trädgård
  Önskar rivning och uppbyggnad av en utomhustrapp på ett gammalt hus. Huset finns utanför Medåker
 • Petra bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vitmåla en svängd furutrappa med 13 steg samt sätta ny nålfilt (den gamla är borttagen).
 • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Vi önskar få hjälp att reparera vår trappa i trä, då vi funnit en krafitg spricka på en av de bärande delarna. Vi känner oss oroliga för att sprickan ska bli större och hur bärigheten har påverkats. Troligtvis är åtgärden ganska liten men vi önskar...
 • Tina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor
  Målning och nålfilt i trappstegen+ kantlist
  Plastmatta ligger i trappan nu.
  16 steg

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.