Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Trapprenovering

Behöver du hjälp med att renovera trappen?

Trappor är ofta den del av ett hus som slits snabbast. Belastningen kan vara hög, både för trappsteg och trappräcke. Oavsett om din trappa är i trä eller betong, mattklädd, oljad eller målad så kommer den att slitas. När folk går i trappor så slits de ofta mycket tydligare än ett vanligt golv. Det kan därför behövas en trapprenovering med jämna mellanrum. Både inomhus- och utomhustrappor slits och behöver renoveras.

Att renovera en trappa kan betyda allt från ombyggnad till ommålning – en trappa renoveras alltid utifrån de behov som finns. Renovera trappa är kanske inte det första man ger sig på som hobbysnickare och därför kan det vara bekvämt att ta in hjälp för ändamålet.

Genom oss kan du få offerter på trapprenoveringar på ett enkelt och bekvämt sätt. Genom oss kan du få offerter för alla typer av trapprenoveringar – både för utomhus- och inomhustrappor.

Hur kommer jag igång med trapprenoveringen?

När du bestämmer dig för att ta in hantverkare för att en trapprenovering så är förstås det första steget att välja en firma som ska utföra arbetet. Just den processen har vi underlättat genom vår tjänst här på hemsidan. Fyll bara vad du behöver hjälp med och dina kontaktuppgifter, så kommer du sedan att få offerter från upp till fem olika hantverkare.

För att hantverkarna ska kunna ge dig ett kostnadsförslag och bedöma vad som behövs för att utföra din trapprenovering på bästa sätt så vill de i regel ha mer information. I många fall gör de ett hembesök där de tar mått och samlar in annan information som de behöver.

När du bestämmer dig för att anlita en hantverkare så är det sedan bara en fråga om att bestämma datum för renoveringen och luta dig tillbaka.

ROT-avdrag för trapprenoveringar

Trapprenoveringar är ett hantverksarbete som omfattas av ROT-avdraget, vilket betyder att du kan göraavdrag på arbetskostnaden. När du får ta del av kostnadsförslagen ska det tydligt framgå om ROT är medräknat i priset och hur stort avdraget är. 

Använd vår kostnadsfria tjänst redan idag för att ansöka om hantverkare som kan utföra din trapprenovering! 

Våra senaste förfrågningar

Mustapha bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Jag vill renovera trappan som går ner till källaren hemma.

Annika bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Min fastighet har nu en provisorisk yttertrappa och vill ha en stentrappa i granit eller annan stensort som ni kan rekommendera .

Blessa bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

behöver hjälp att fixa nya trappor . Undrar om ni kan komma och titta och ge förslag.

Kadiatu bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

HEJ,
Mina trappor knarrar nar man gå på den, den mest irriterande för mig just nu.

Angelica bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej!
Vi har en betongtrappa med fyra steg sant avsats. Den är frostspräng runt de fyra ställen där räcket sitter fast. Tidigare ägare har även målat trappan och nu har färgen flagnat och den blir superhal på vintern.
Vill ta bort färgen och reparera trappan…

Annelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Lagning av putsad betongtrapp

Johsnna bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej! Vi skulle behöva sätta upp en ledstång i vår trappa. Trappstegen är gjorda i ek och vi skulle vilja ha en stilren, bred ledstång. Trappan viker av på mitten.

Thea bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Slipa bort färg på trappa , all färg bort , vitmålad idag , o ledstång
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.