Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v4

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Trapparbeten

Behöver du hjälp med trapparbeten?

Trapparbeten kan innebära alla typer av renoveringar, underhåll, reparationer eller liknande som har med trappor att göra. Även saker som har med trappräcken eller målning och slipning av trappor räknas som trapparbeten.

En trappa är ett förhållandevis komplicerat bygge; trappan ska ha rätt lutning, passa i miljön och klara av att tunga människor springer i den. Trappor slits ofta på ett annat sätt än andra ytor då belastningen ofta är högre.

Det kan därför klokt att ta in ett proffs för trapparbeten. Genom oss kan du få in offerter på trapparbeten som utförs av utbildade proffs. De vet hur man bäst målar en specifik trappa för att få den att behålla färgen, hur trappan ska slipas och hur renoverar den för att den ska hålla längre och inte vara farlig att gå i.

Skicka in en offertförfrågan genom vårt formulär så får du snart offerter med kostnadsförslag från upp till fem olika firmor som sysslar med trapparbete!

trappa

Enkelt att hitta hantverkare inom trapparbete

Vi har gjort det möjligt att snabbt och enkelt kontakta flera firmor som sysslar med trapparbete samtidigt och be om offerter. Vår tjänst är helt gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting. 
Här ska vi förklara de olika stegen som kommer ta dig närmare rätt hantverkare för jobbet:

  • Skriv i formuläret vad det är för typ av trapparbete som du vill ha hjälp med. Tänk på att försöka få med de viktigaste detaljerna så att de hantverkare som ska erbjuda dig sina offerter kan ta fram ett bra kostnadsförslag

  • Uppge när du vill ha hjälp. Du kan välja allt från "snarast" till ett år fram i tiden. Välj också om du ansöker som privatperson, företag eller förening

  • Lämna mail, telefonnummer och annan kontaktinformation

När du har skickat in din ansökan så tar vi över ärendet. Vi vidarebefordrar ansökan till vår partner som har kontakt med många hantverkarfirmor som sysslar med trapparbete.

De företag som finns tillgängliga tar sedan fram sina offerter baserat på din ansökan och kontaktar dig. Upp till fem olika hantverkarföretag samtidigt kan erbjuda sina offerter, vilket ger dig det angenäma problemet att behöva välja en av dem.

När du får dina offerter får du kostnadsförslag, information om företagen och tidigare kundomdömen. Det ger dig ett bra underlag när du ska välja utförare av ditt uppdrag.

trapparbeten

Möjlighet att utnyttja ROT-avdrag för privatpersoner

Skattereduktion på trapparbeten är också möjligt genom ROT-avdraget, som ges till privatpersoner och ger upp till 30 procent rabatt på arbetskostnaden. 
Exempel på trapparbete som ger rätt till ROT-avdraget är underhåll, utbyte, renovering och målning av trappor. Det krävs att du äger bostaden där trapparbetet utförs och oftast är ROT-avdraget medräknat i kostnadsförslaget som du får från hantverkaren.

Även för bostadsföreningen eller företaget

Det är inte bara privatpersoner som med fördel kan använda sig av vår offertförfrågningstjänst. Även exempelvis bostadsföreningar som behöver få ett trapparbete utfört på fastigheten kan skicka in offertförfrågan för att komma i kontakt med tillgängliga hantverkare.

Oavsett om det är ett brådskande trapparbete eller en planerad renovering som ligger fler månader fram i tiden, så finns möjligheten att anpassa ansökan efter den tidpunkt som passar din förening eller ditt företag bäst.

Att ansöka om offerter genom oss är enkelt, går snabbt och dessutom är det helt gratis!  

hemtrappa

Våra senaste förfrågningar

Linnda bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Lagning och renovering av utomhustrappa i betong.

Annelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Lagning av putsad betongtrapp

Ulrika bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Bygga ny trapp inomhus

Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Vi skulle vilja få hjälp att renovera trappa och slipa ekparkett i vårt nya hus, gissningsvis 60 m2 (ska möta upp mer nogrannt).

Vi har ett väldigt snävt tidsfönster när vi behöver få hjälp med detta. Efter kl 12 fredag 17 juni och flyttlasset kommer…

Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Ny trappa på offert.

Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Hej, Jag bor idag i ett parhus i Kista. Till övervåningen som tidigare har vart en vind men är nu inredd löper det en spiraltrappa upp från entreplan. Denna är ranglig och vi behöver en ny. Öppningsmåtten är 140x90, trappan kan löpa 2000 tills hallen…

Lina bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Renovera befintlig trapp, bygga igen trappsteg. Ett plus om samma företag kan hjälpa att bygga förrådsutrymme under trappen.

Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Trappor

Renovera två furutrappa från 1982, inklusive byte av räcken och spjälor. Även målning av väggar vid trapporna. Önskar också hjälp med flytt av innerdörr/vägg
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.